Skap tredimensjonale gjenstander ved hjelp av 3D-printing

3D-printing er en innovativ teknikk som skaper tredimensjonale objekter ved å legge lag på lag av materiale, vanligvis plast. Denne allsidige teknologien kan brukes til en rekke formål, inkludert å lage prototyper, tilpasse design og dekorasjoner, og produsere små deler og tilbehør.

Hvis du har en idé du ønsker å realisere, eller trenger hjelp med å reparere en del, kan jeg hjelpe deg. Jeg kan bistå med tegning basert på dine egne ideer eller en ødelagt del. Hvis du allerede har en fil du vil printe, kan jeg også være behjelpelig med det. Jeg har et bredt utvalg av farger og plasttyper, og kan skaffe flere etter ønske.

Kontakt meg for å diskutere din idé, og husk at det ikke koster noe å ta en uforpliktende prat!

Om du har en ide du vil sette til liv, men ikke vet helt hvor du skal begynne, eller om du har en del som har gått i stykker, så ta kontakt! Jeg kan bistå med tegning, både etter egne ideer eller om du har en del til noe som er ødelagt. Dersom du har en fil du bare ønsker å printe kan jeg også være behjelpelig med det. Jeg har forskjellige farger og typer plast, og jeg kan skaffe fler etter ønske. 

Det koster selvfølgelig ingen ting å drøfte din ide!